Sanabelle držač torbe za krevet

Sanabelle Bettbeutelhalterung

Proizvođač: FRESENIUS KABI AG
Šifra proizvoda: 7381488
Raspoloživost:
1.44 USD
Dodaj u košaricu
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -0.06 USD / -2%


Opis

Sanabelle držač za vreću za krevet

Sanabelle držač za vreću za krevet mora imati svaki vlasnik kućnog ljubimca koji želi održavati svoj prostor urednim i organiziranim. Izrađen od izdržljivih materijala, ovaj je proizvod napravljen da traje i može izdržati do 15 funti težine. Bilo da imate posla s neurednim štenetom koje voli trgati vreće za smeće ili jednostavno želite prikladan način za pohranjivanje otpada vašeg ljubimca, ovaj držač za vrećice savršen je izbor.

Jednostavan za korištenje

Sanabelle držač torbe za krevet nevjerojatno je jednostavan za korištenje. Jednostavno ga pričvrstite na sanduk ili krevet vašeg ljubimca pomoću ugrađenih kuka i spremni ste. Držač vrećice odgovara većini standardnih plastičnih vrećica za namirnice, tako da nećete morati kupiti posebne vrećice da biste ga koristili. Kada dođe vrijeme za odlaganje otpada vašeg kućnog ljubimca, samo uklonite vrećicu i odložite je na uobičajeni način.

Prikladna veličina

Sanabelle držač za vreću za krevet je kompaktan i lagan, čineći savršene je veličine za korištenje u bilo kojoj prostoriji u kući. Dovoljno je mali da stane u ormar ili na policu, a opet dovoljno velik da u njega stane puna vreća otpada. Osim toga, njegov elegantan dizajn čini ga elegantnim dodatkom svakom dekoru doma.

Ekološki prihvatljivo rješenje

Korištenje Sanabelle držača za vreću za krevet je ekološki prihvatljivo rješenje za odlaganje otpada kućnih ljubimaca. Umjesto da koristite plastične vrećice dizajnirane posebno za izmet kućnih ljubimaca, možete koristiti standardne vrećice za namirnice i izbjeći dodavanje više plastike na odlagališta. Osim toga, sam držač torbe izrađen je od izdržljivih, dugotrajnih materijala, smanjujući potrebu za čestim zamjenama.

Završne misli

Sanabelle držač torbe za krevet pametna je investicija za sve vlasnik kućnog ljubimca koji cijeni praktičnost, organizaciju i ekološki prihvatljivost. Njegov dizajn jednostavan za korištenje, prikladna veličina i održivost čine ga izvrsnim dodatkom svakoj rutini njege kućnih ljubimaca.