Beeovita

Felce Azzurra Douche Shampoo powersports Fl 250 ml

Felce Azzurra Douche Shampoo Power Sport Fl 250 ml

  • 6.87 USD

    You save 0 USD / 0%
Nema na zalihama
Cat. I
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 2.97 USD / -24%

Bez mogućnosti povrata/bez mogućnosti zamjene.
Safe payments
  • Raspoloživost: Nema na zalihama
  • Dobavljač MISLIN + BALTHASAR AG
  • Šifra proizvoda: 7289268
  • EAN 8001280023231

Opis

Doživite osvježavajuće tuširanje s Felce Azzurra Douche šamponom powersports Bočica od 250 ml. Ovaj jedinstveni proizvod savršen je za one koji vole avanturu i trebaju šampon koji može pratiti njihov aktivan stil života. Dizajniran za čišćenje vaše kose i tijela, ovaj gel za tuširanje sadrži prirodne ekstrakte koji njeguju i njeguju vašu kožu i kosu.

Felce Azzurra Douche Shampoo powersports bočica od 250 ml formulirana je s nježnom, pH-uravnoteženom formulom koja pogodan je za sve tipove kože i kose. Ne sadrži jake kemikalije i konzervanse, što ga čini sigurnim za svakodnevnu upotrebu. Osvježavajući miris ovog gela za tuširanje čini vas osvježenim i spremnim za novi dan.

Ovaj gel za tuširanje dolazi u praktičnoj bočici od 250 ml, što ga čini jednostavnim za korištenje i nošenje u pokretu. Boca je dizajnirana da stane u većinu teretanskih torbi, ruksaka i putnih torbi, što je čini savršenim suputnikom za vašu sljedeću avanturu. Flip-top poklopac jednostavan za korištenje osigurava da gel za tuširanje ostane svjež i da se ne prolije tijekom transporta.

Felce Azzurra Douche šampon za powersports bočicu od 250 ml napravljen je od najkvalitetnijih sastojaka i dermatološki ispitan kako bi se osiguralo da je siguran i učinkovit za sve korisnike. Dakle, idete li u teretanu, planinarite ili se samo trebate brzo osvježiti, ovaj gel za tuširanje savršeno je rješenje za sve vaše potrebe osobne higijene. Naručite svoj danas i doživite osvježavajuće prednosti Felce Azzurra Douche šampona powersports bočica od 250 ml.

Recenzija (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice