Tempur jersey cover Sonata beige

Tempur Jersey Bezug Sonata beige

Tuotemerkki: TEMPUR SCHWEIZ AG
Tuotekoodi: 7771498
Saatavuus:
52.61 USD Hinta palkintopisteinä: 32111
Lisää ostoskoriin
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 14.64 USD / -15%


Kuvaus

Tempur Jersey Cover Sonata Beige

Tempur Jersey Cover Sonata Beige on suunniteltu istumaan täydellisesti Tempur-tyynyllesi. Se on valmistettu pehmeästä ja joustavasta materiaalista, joka sopii täydellisesti niille, jotka haluavat mukavan ja hengittävän pinnan nukkumiseen. Päällinen on valmistettu 100 % korkealaatuisesta puuvillasta, joka on pehmeä kosketukseen ja sopii erinomaisesti allergikoille. Päällisen beige väri lisää ripauksen eleganssia ja hienostuneisuutta vuodevaatteeseesi.

Ominaisuudet

  • Suunniteltu sopimaan täydellisesti Tempur-tyynyllesi
  • Valmistettu pehmeästä ja joustavasta materiaalista, joka on mukava ja hengittävä
  • Valmistettu 100 % korkealaatuisesta puuvillasta
  • Täydellinen allergioista kärsiville
  • Beige väri lisää ripauksen eleganssia ja hienostuneisuutta vuodevaatteeseesi

Edut

Tempur Jersey Cover Sonata Beige on suunniteltu tarjoamaan sinulle äärimmäistä mukavuutta nukkuessasi. Pehmeä ja joustava materiaali sopii täydellisesti niille, jotka haluavat mukavan ja hengittävän pinnan päänsä lepäämiseen. Päällisen valmistuksessa käytetty korkealaatuinen puuvilla on hellävarainen ihollesi ja sopii erinomaisesti allergikoille. Beige väri lisää ripauksen eleganssia ja hienostuneisuutta vuodevaatteeseesi ja saa tyynystäsi näyttämään houkuttelevammalta ja kutsuvammalta.

Miksi valita tämä tuote?

Jos etsit mukavaa ja hengittävä päällinen Tempur-tyynyllesi, niin Tempur Jersey Cover Sonata Beige on täydellinen valinta sinulle. Valmistettu korkealaatuisesta puuvillasta ja suunniteltu sopimaan täydellisesti Tempur-tyynyllesi, tämä päällinen on täydellinen niille, jotka kaipaavat mukavaa ja allergeenitonta nukkumisympäristöä. Lisäksi peiton tyylikäs ja hienostunut beige väri lisää vuodevaatteesi estetiikkaa ja auttaa luomaan täydellisen nukkumisilmapiirin.