Tempur jersey cover Comfort Travel white

Tempur Jersey Bezug Comfort Travel weiss

Tuotemerkki: TEMPUR SCHWEIZ AG
Tuotekoodi: 7771492
Saatavuus:
41,87 USD Hinta palkintopisteinä: 32111
Lisää ostoskoriin
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 13,33 USD / -17%


Kuvaus

Tempur Jersey Cover Comfort Travel White

Tempur Jersey Cover Comfort Travel White on välttämätön lisävaruste niille, jotka haluavat kokea mukavia ja virkistäviä matkoja. Tämä korkealaatuinen päällinen on valmistettu aidosta Tempur-materiaalista, joka mukautuu muotoisi ja antaa sinulle saman tason mukavuuden kuin Tempur-patja.

Päällinen on valmistettu pehmeästä, hengittävästä materiaalista, mikä parantaa unikokemustasi. Se on helppo pestä ja huoltaa, mikä varmistaa, että se pysyy hygieenisenä koko ajan. Päällinen on suunniteltu istumaan mukavasti matkatyynyn päälle ja suojaamaan sitä lialta ja hieltä.

Tempur Jersey Cover Comfort Travel White on täydellinen pitkille lennoille, bussimatkoille ja maantiematkoille. Se on suunniteltu tekemään matkakokemuksestasi mukavampaa ja rentouttavampaa. Matkustitpa sitten työ- tai lomamatkalla, kansi on kaikkien matkustajien pakollinen lisävaruste.

Päällinen on kauniin valkoinen väri, joka sopii kaikkiin matkatyynyihin. Se on kevyt ja helppo pakata matkatavaroihin, joten voit ottaa sen mukaasi minne ikinä menetkin.

Tempur Jersey Cover Comfort Travel White on kestävä ja luotettava lisävaruste, joka on suunniteltu kestämään pitkään. Se on täydellinen sijoitus niille, jotka arvostavat mukavuutta ja laatua matkoillaan.