Tempur jersey cover Comfort / Cloud / Traditional platinum

Tempur Jersey Bezug Comfort/Cloud/Traditional platin

Tuotemerkki: TEMPUR SCHWEIZ AG
Tuotekoodi: 7771481
Saatavuus:
52.61 USD Hinta palkintopisteinä: 32111
Lisää ostoskoriin
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 14.64 USD / -15%


Kuvaus

Tempur Jersey Cover Comfort / Cloud / Traditional Platinum

Tempur Jersey Cover Comfort / Cloud / Traditional Platinum on poikkeuksellinen lisä makuuhuoneeseesi. Valmistettu laadukkaista materiaaleista, tämä kansi on suunniteltu erityisesti sopimaan Tempurin Cloud-, Comfort- ja Traditional-kokoelmiin. Jersey Cover on tarkoitettu patjasi suojakerrokseksi, jotta se pysyy puhtaana ja turvassa pölyltä, lialta ja muilta allergeeneille.

Tämän kannen ytimessä on platinastandardi, joka takaa sen kestävyyden, luotettavuuden ja yleisen laadun. Päällinen on konepestävä, ja sen mukana tulee helposti istuva resori, joka tekee sen kiinnittämisestä ja poistamisesta vaivatonta. Lisäksi Tempur Jersey Coverissa on erinomainen muotoilu, joka antaa makuuhuoneellesi ripaus eleganssia ja ylellisyyttä.

Tempur Jersey Cover Comfort / Cloud / Traditional Platinum takaa pehmeän, mukavan ja kodikkaan nukkumiskokemuksen. Se on valmistettu 100 % puuvillasta, jolla on erinomainen hengittävyys ja luonnollinen kyky säädellä lämpötilaa ja siirtää kosteutta pois tehokkaasti. Nämä ominaisuudet varmistavat, että heräät virkeänä ja virkeänä joka aamu.

Kääri Tempur-patjasi tähän ylelliseen Jersey-suojukseen ja koet syvemmän ja levollisemman unen kuin koskaan ennen.