Beeovita
URIAGE Xémose face cream Tb 40 ml
URIAGE Xémose face cream Tb 40 ml

URIAGE Xémose face cream Tb 40 ml

URIAGE Xémose Gesichtscreme Tb 40 ml

  • 25,46 USD

    You save 0 USD / 0%
Overlager
Cat. I
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -1,02 USD / -2%

Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Distributører VERFORA AG
  • Model nummer: 7773302
  • EAN 3661434004865

Beskrivelse

URIAGE Xémose ansigtscreme Tb 40 ml

URIAGE Xémose ansigtscreme Tb 40 ml er en luksuriøs og overbærende creme, der giver intens fugt og næring til tør og følsom hud. Denne yderst effektive creme er formuleret med Uriage Thermal Water, som har naturlige beroligende og anti-inflammatoriske egenskaber, der hjælper med at berolige og lindre irriteret hud. Cremen indeholder en række andre nøgleingredienser, herunder Cerasterol-2F, som hjælper med at genopbygge og styrke hudens beskyttende barriere, og Shea Butter, som giver varig fugt og hjælper med at forhindre fugttab.

URIAGE Xémose ansigtscreme er specielt designet til brug i ansigtet, hvilket gør den til den perfekte tilføjelse til din daglige hudplejerutine. Dens ikke-fedtede formel absorberes hurtigt og nemt og efterlader din hud blød og smidig. Den er også parfumefri, hvilket gør den velegnet til selv den mest følsomme hud.

Regelmæssig brug af URIAGE Xémose ansigtscreme kan hjælpe med at reducere forekomsten af ​​fine linjer og rynker, så din hud ser glattere ud. og mere ungdommelig. Det kan også hjælpe med at forbedre din huds overordnede tekstur og tone, så den ser og føles sundere og mere strålende ud.

URIAGE Xémose ansigtscreme Tb 40 ml kommer i en praktisk og kompakt tube, der er perfekt til at tage med på farten. Dens ingredienser af høj kvalitet og luksuriøse tekstur gør den til et must-have for alle med tør eller følsom hud, der leder efter en daglig hudplejeløsning, der leverer rigtige resultater.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice