Beeovita
KiETLA glasses Wazz 1-2 years
KiETLA glasses Wazz 1-2 years

KiETLA glasses Wazz 1-2 years

KiETLA Brille Wazz 1-2 Jahre

  • 52,78 USD

    You save 0 USD / 0%
Overlager
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Leverandør DLS IMPORT SARL
  • Model nummer: 7769406
  • EAN

Beskrivelse

KiETLA-briller Wazz 1-2 år

Vi introducerer KiETLA Glasses Wazz, perfekt til børn i alderen 1-2 år, som har brug for beskyttelse af deres øjne under udvikling. Wazz-brillerne er designet til at give 100 % UV-beskyttelse og beskytte dit barns øjne mod skadelige stråler, mens de nyder udendørsaktiviteter.

Disse briller er omhyggeligt udformet for at sikre, at de er holdbare og langtidsholdbare, samtidig med at de forbliver lette og komfortable. Stellet er lavet af materialer af høj kvalitet og er designet til at sidde tæt på dit barns ansigt, så det kan løbe, hoppe og lege uden at bekymre sig om, at brillerne falder af.

Ud over deres praktiske fordele er Wazz-brillerne også stilfulde og sjove. Det legende design og lyse farver vil helt sikkert appellere til små børn, hvilket gør dem begejstrede for at bære deres briller. Glassene er også nemme at rengøre, så du hurtigt kan tørre eventuelle pletter eller snavs væk.

At investere i et par KiETLA-briller Wazz til dit barns øjne er en smart beslutning, som vil gavne dem i mange år fremover. Så hvorfor vente? Bestil nu og giv dit barn en gave med klart syn og beskyttelse mod solens skadelige stråler.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice