Beeovita

Naturkraftwerke Sea Buckthorn Leaf Tea Organic 70 g

NaturKraftWerke Sanddornblätter Tee Bio/kbA Btl 70 g

  • 19,91 USD

    You save 0 USD / 0%
Overlager
Cat. H
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 7,56 USD / -21%

Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
Type Tees

Beskrivelse

Naturkraftwerke Havtornbladste Økologisk 70g

Vi præsenterer Naturkraftwerke Havtornbladste Økologisk 70g – en ren og potent teblanding, der bringer et boost af velvære til din daglige rutine.

Om Naturkraftwerke Havtornbladste

Håndplukket fra de uberørte marker i Nordeuropa, er havtornbladene i denne te omhyggeligt udvalgt og høstet på toppen af ​​deres næringsindhold. Denne økologiske te indeholder kun certificerede økologiske, rene havtornblade af høj kvalitet. Denne bladte er den perfekte naturlige tonic til at puste nyt liv i din krop og dit sind.

Fordele ved Naturkraftwerke Havtornbladste

Naturkraftwerke Havtornbladste Økologisk 70g er gennemsyret af mange sundhedsmæssige fordele. Denne urtete beroliger dine nerver og hjælper med at revitalisere din krop og sind. Havtornblade er rige på vitaminer, såsom E-vitamin, som hjælper med at nære din hud, og C-vitamin, som menes at hjælpe dit immunforsvar. Derudover har teen en sprød og forfriskende smag, der er perfekt når som helst på dagen.

Sådan tilbereder du Naturkraftwerke Havtornbladste

Det er nemt og ubesværet at tilberede vores Havtornbladste : tilsæt blot en teskefuld af teen til en si eller en infuser, og hæld varmt vand over. Lad det trække i så lidt som tre minutter eller efter smag. Eksperimenter med at tilføje honning, citron eller mælk, hvis det ønskes.

Vores forpligtelse til kvalitet

Naturkraftwerke Havtornbladste Økologisk 70g er lavet med den største omhu og sans for detaljer. Vi er forpligtet til kun at give vores kunder det bedste, og derfor er vores te økologisk og fri for kunstige smagsstoffer, kemikalier eller tilsætningsstoffer.

Bestil nu og nyd den rene friskhed og godhed fra vores Naturkraftwerke Havtornbladste Økologisk 70g.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice