Beeovita
ISIS PHARMACEUTICALS SENSYLIA AQUA Fl 400 ml
ISIS PHARMACEUTICALS SENSYLIA AQUA Fl 400 ml

ISIS PHARMACEUTICALS SENSYLIA AQUA Fl 400 ml

ISIS PHARMA SENSYLIA AQUA Fl 400 ml

  • 28,35 USD

    You save 0 USD / 0%
Overlager
Cat. I
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Leverandør PHARMAPOST AG
  • Model nummer: 7767836
  • EAN 3760269770447

Beskrivelse

ISIS PHARMACEUTICALS SENSYLIA AQUA Flaske 400 ml

ISIS PHARMACEUTICALS SENSYLIA AQUA Flaske 400 ml er en vandflaske af høj kvalitet, der er perfekt til atleter, fitnessentusiaster og alle, der ønsker at holde sig hydreret hele dagen . Denne flaske er designet til at hjælpe dig med at drikke mere vand, så du kan forblive frisk og energisk hele dagen lang.

Flasken er lavet af førsteklasses plastik, der er 100 % BPA-fri, så den er sikker og sund at bruge. Plastmaterialet er også slidstærkt og let, hvilket gør det nemt at have med dig, uanset hvor du går. Flasken har en kapacitet på 400 ml, som er perfekt til at have med dig under træning eller hele dagen.

ISIS PHARMACEUTICALS SENSYLIA AQUA flaske 400 ml er designet med en speciel drikketud, der gør det nemt at tag en tår vand uden at spilde. Tuden er også designet til at være tæt, så du kan have flasken med i tasken uden at bekymre dig om spild eller utætheder. Flasken er nem at rengøre og tåler også opvaskemaskine.

En anden stor egenskab ved ISIS PHARMACEUTICALS SENSYLIA AQUA Bottle 400 ml er det stilfulde og slanke design. Flasken fås i en række lyse og attraktive farver, der er perfekte til enhver stil. Flasken er også designet med et håndtag, der gør den nem at bære og transportere.

Afslutningsvis, hvis du leder efter en vandflaske af høj kvalitet, der er sikker, holdbar og nem at bruge, ISIS PHARMACEUTICALS SENSYLIA AQUA Flaske 400 ml er et godt valg. Med sin specielle drikketud, lækagesikre design og stilfulde udseende er denne flaske perfekt til alle, der ønsker at forblive hydrerede og sunde.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice