Beeovita

ISIS PHARMACEUTICALS TEEN DERM AQUA Fl 400 ml

ISIS PHARMA TEEN DERM AQUA Fl 400 ml

  • 29,68 USD

    You save 0 USD / 0%
Overlager
Cat. I
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Leverandør PHARMAPOST AG
  • Model nummer: 7767830
  • EAN 3760269770324

Beskrivelse

ISIS PHARMACEUTICALS TEEN DERM AQUA flaske 400 ml

ISIS PHARMACEUTICALS TEEN DERM AQUA Bottle er et innovativt produkt specielt designet til teenagere, der har hudproblemer som acne, fedtet hud eller pletter. Produktet er lavet af naturlige ingredienser, der er nøje udvalgt til at bekæmpe de mest almindelige hudproblemer, som teenagere oplever. Den indeholder en unik kombination af aktive ingredienser, der arbejder sammen om at regulere produktionen af ​​olie, fugter huden og genopretter dens naturlige barrierefunktion.

ISIS PHARMACEUTICALS TEEN DERM AQUA flasken kommer i en 400 ml flaske, der sikrer langvarig brug. Flasken er lavet af materialer af høj kvalitet, der er sikre og hygiejniske. Emballagen er designet til at forhindre kontaminering og holde produktet friskt i længere perioder.

Produktet er blevet grundigt testet og klinisk bevist at være effektivt til at bekæmpe acne, reducere inflammation og afbalancere hudens fugtniveauer. Ingredienserne er skånsomme mod huden og forårsager ingen irritation eller tørhed.

For at bruge ISIS PHARMACEUTICALS TEEN DERM AQUA-flasken skal du påføre en lille mængde af produktet på dit ansigt og hals to gange om dagen. Masser forsigtigt produktet ind i din hud, indtil det er helt absorberet. Du kan bruge det i kombination med andre Teen Derm-produkter for maksimal effektivitet.

Hvis du leder efter et sikkert og effektivt produkt til at behandle acne og andre hudproblemer, er ISIS PHARMACEUTICALS TEEN DERM AQUA Bottle det perfekte valg. Det er videnskabeligt formuleret til at imødekomme teenageres specifikke behov, og det giver fremragende resultater ved regelmæssig brug.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice