Beeovita

Beurer Glass scale Signature Line GS 400 black

Beurer Glaswaage Signature Line GS 400 schwarz

  • 85,93 USD

    Du gemmer 0 / 0%
Overlager
Cat. G
Tilføj mere for større rabatter!

Køb 2 og spar 23,91 USD / -15%

Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Distributører BEURER SCHWEIZ AG
  • Model nummer: 7766525
  • EAN 4211125735784

Beskrivelse

Beurer Glas Scale Signature Line GS 400 Black

Beurer Glas Scale Signature Line GS 400 Black er en elegant og stilfuld tilføjelse til ethvert badeværelse. Denne moderne vægt er lavet af hærdet sikkerhedsglas, hvilket gør den holdbar og langtidsholdbar. Dens elegante sorte farve passer perfekt til enhver moderne indretning.

Nøjagtig måling

Denne vægt har en vægtkapacitet på op til 400 lbs, og den giver præcise mål i intervaller på 0,2 lb. Den har også et stort og letlæseligt LCD-display, der gør det nemt at aflæse din vægt selv i svagt oplyste badeværelser.

Smarte funktioner

Beurer Glas Scale Signature Line GS 400 Black har en række smarte funktioner, der gør dit liv lettere. Den har en instant-on funktion, som betyder, at du ikke behøver at vente på, at den bliver varm, før du træder på den. Den har også automatisk sluk, hvilket hjælper med at spare på batteriets levetid.

Brugervenligt design

Denne vægt har et brugervenligt design med en flad platform og en ikke- glideflade, hvilket sikrer sikkerhed, når du træder på og af vægten. Vægten er også nem at rengøre, og dens lave profil gør den nem at gemme væk, når den ikke er i brug.

Konklusion

Hvis du leder efter en slank og stilfuld vægt, der giver præcise mål, er Beurer Glass Scale Signature Line GS 400 Black et perfekt valg. Med sit elegante design og smarte funktioner er denne vægt helt sikkert en værdifuld tilføjelse til dit badeværelse.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice