Beeovita

Beurer sofa heating pad HK 48 gray

Beurer Sofa-Heizkissen HK 48 grau

  • 128,93 USD

    Du gemmer 0 / 0%
Overlager
Cat. G
Tilføj mere for større rabatter!

Køb 2 og spar 32,85 USD / -14%

Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Distributører BEURER SCHWEIZ AG
  • Model nummer: 7766512
  • EAN 4211125275013

Beskrivelse

Beurer Sofavarmepude HK 48 Grå

Hold dig varm og hyggelig i de koldere måneder med Beurer Sofavarmepude HK 48 Grå. Varmepuden er designet til at passe perfekt på din sofa. Det bløde og åndbare materiale vil give dig maksimal komfort, mens du slapper af og ser dine yndlingsprogrammer.

Varmepuden er udstyret med tre temperaturindstillinger, så du kan tilpasse din varmeoplevelse. Temperaturen varierer fra 45°C til 75°C, hvilket giver dig kontrol over varmeniveauet. Aktiver varmefunktionen med et enkelt tryk på en knap, og du vil mærke varmen inden for få sekunder. Den automatiske sluk-funktion sikrer din sikkerhed ved at slukke for varmepuden efter 90 minutters brug, så du ikke behøver at bekymre dig om at lade den være tændt.

Beurer Sofa Varmepude HK 48 Grå funktioner en ergonomisk controller med LED-lys, der angiver den aktuelle temperaturindstilling. Du kan nemt fjerne controlleren til rengøring, og varmepuden kan maskinvaskes ved 30°C. Varmepuden er nem at bruge, sikker og nem at rengøre. Pudens størrelse er 100 x 65 cm, hvilket gør den perfekt til at putte sammen med dine kære eller dine lodne venner.

Beurer Sofa Heating Pad HK 48 Grey er en perfekt tilføjelse til dine vinterting og giver en tankevækkende og praktisk gave til din familie og venner. Køb en i dag og nyd en varm og hyggelig vintersæson!

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice