Beeovita
Granudacyn wound irrigation solution 12 Fl 500 ml
Granudacyn wound irrigation solution 12 Fl 500 ml

Granudacyn wound irrigation solution 12 Fl 500 ml

Granudacyn Wundspüllösung 12 Fl 500 ml

  • 331,04 USD

    Du gemmer 0 / 0%
Overlager
Cat. G
Tilføj mere for større rabatter!

Køb 2 og spar 54,87 USD / -9%

Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments

Beskrivelse

Granudacyn Wound Irrigation Solution 12 flasker 500ml

Granudacyn Wound Irrigation Solution er en effektiv og effektiv løsning, der bruges til at skylle og rense sår. Dette produkt kommer i en pakke med 12 flasker, der hver indeholder 500 ml af opløsningen. Det er en fantastisk tilføjelse til enhver førstehjælpskasse, uanset om du er hjemme, på kontoret eller i marken.

Sådan virker løsningen

Granudacyn Wound Irrigation Solution fungerer ved at fjernelse af snavs, snavs og bakterier fra såret. Dette skaber et miljø, der er sikkert for helbredelse.

Opløsningen indeholder hypoklorsyre, som er et naturligt og sikkert desinfektionsmiddel. Det dekontaminerer og minimerer risikoen for yderligere infektion under sårskylningsprocessen.

Opløsningen er pH-balanceret, hvilket gør den sikker og skånsom mod huden, samtidig med at den fremmer hurtigere sårheling. Det stimulerer cellemigration og reducerer inflammationsreaktionen, hvilket fremmer hurtigere granulering af såret.

Sådan bruges Granudacyn Wound Irrigation Solution

Før du bruger opløsningen, skal du sikre dig, at dine hænder er rene, og at såret er synligt. Åbn emballagen på en af ​​flaskerne og brug mundstykket til at skylle såret.

Du kan bruge den til at skylle såret direkte, eller du kan bruge en sprøjte eller et skyllesæt med en passende dyse. Sørg for at skylle såret grundigt og genbrug ikke skylleopløsningen, da den ikke indeholder konserveringsmidler.

Opløsningen kan bruges på forskellige typer sår, herunder tryk, arterielle, venøse og diabetiske sår og kirurgiske sårsnit.

Hvorfor vælge Granudacyn Wound Irrigation Solution

  • Den indeholder et naturligt og sikkert desinfektionsmiddel
  • Den er pH-balanceret, hvilket gør den sikker og skånsom mod huden
  • Fremmer hurtigere sårheling gennem hurtig cellemigration og reduktion af inflammation
  • Kommer i en pakke med 12 flasker, hvilket garanterer dig en langtidsforsyning
  • Kan bruges til forskellige typer sår

Med Granudacyn Wound Irrigation Solution har du en effektiv og sikker løsning til at rense og dekontaminere dine sår. Sørg for, at du har dette produkt som en go-to i din førstehjælpskasse i dag.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice