Beeovita
Granudacyn wound gel 15 Spr 250 g
Granudacyn wound gel 15 Spr 250 g

Granudacyn wound gel 15 Spr 250 g

Granudacyn Wundgel 15 Spr 250 g

  • 1.64 CHF

    You save 0.00 CHF / 0%
Overlager
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments

Beskrivelse

Granudacyn Wound Gel 15 Spr 250 g

Granudacyn Wound Gel 15 Spr 250 g er et unikt sårplejeprodukt designet til at accelerere helingsprocessen af ​​kroniske eller akutte sår. Den aktive ingrediens i denne sårgel er hypoklorsyre (HOCl), et kraftfuldt antimikrobielt middel, der effektivt dræber bakterier, vira og svampe, hvilket gør det til en ideel sårplejebehandling til en række forskellige sår.

Denne sårgel er ideel til behandling af kroniske eller akutte sår, herunder diabetiske sår, tryksår, operationssår og forbrændinger. Det fremmer sårheling, reducerer betændelse og reducerer smerte, samtidig med at det er nemt at påføre direkte på det berørte område. Desuden er denne sårgelé effektiv til at reducere risikoen for infektion i såret, da den skaber en beskyttende barriere omkring såret.

Granudacyn Wound Gel 15 Spr 250 g er en sikker og giftfri sårpleje, der er velegnet til brug af mennesker i alle aldre. Det er også et glimrende valg for dem med følsom hud, da det er fri for dufte og andre irriterende stoffer. Denne sårgelé er også nem at bruge og påføre, hvilket gør den til et ideelt valg til hjemmeplejebrug.

Samlet set er Granudacyn Wound Gel 15 Spr 250 g et effektivt og alsidigt sårplejeprodukt, der kan hjælpe med at accelerere helingsprocessen af ​​en lang række sår. Dette produkt anbefales stærkt til alle, der leder efter en højkvalitets og brugervenlig sårplejeløsning for at fremme hurtigere heling og reducere risikoen for infektion.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice