Beeovita
Granudacyn wound irrigation solution NPWT 6 Fl 1000 ml
Granudacyn wound irrigation solution NPWT 6 Fl 1000 ml

Granudacyn wound irrigation solution NPWT 6 Fl 1000 ml

Granudacyn Wundspüllösung NPWT 6 Fl 1000 ml

  • 290.18 CHF

    You save 0.00 CHF / 0%
Overlager
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments

Beskrivelse

Granudacyn sårskylningsopløsning NPWT 6 Fl 1000 ml

Granudacyn Wound Irrigation Solution NPWT 6 Fl 1000 ml er en avanceret sårplejeløsning designet til effektiv sårrensning og heling. Det er et innovativt produkt, der er specielt formuleret til at accelerere processen med sårheling ved at fremme vævsregenerering, kontrollere spredningen af ​​infektion og reducere risikoen for yderligere komplikationer.

Løsningen er ideel til brug i Negative Pressure Wound Therapy, da den højtydende formel nedbryder biofilm, neutraliserer patogene bakterier og stimulerer helende væv ved at give hydrering.

Vandingsopløsningen kommer i en 1000 ml flaske designet til at gøre den nem at bruge. Dens unikke formel danner en beskyttende barriere over såret og minimerer dermed risikoen for sekundær infektion og ardannelse.

Ved at bruge denne sårplejeløsning NPWT 6 Fl 1000 ml, vil du værdsætte dens effektivitet i sårskylning og behandling. Det gør det nemt at fjerne snavs fra sårstedet, hvilket fremmer heling og restitution.

Opløsningen er særdeles velegnet til behandling af akutte og kroniske sår, herunder operationssår, traumatiske sår, diabetiske sår og tryksår.

Sammenfattende er Granudacyn Wound Irrigation Solution NPWT 6 Fl 1000 ml en gamechanger, når det kommer til sårpleje på grund af dens mange fordele. Den tilbyder uovertruffen sårpleje og behandling, mens dens praktiske indpakning sikrer, at den er nem at bruge.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice