Beeovita

Froximun Dentura Med sensitive Tb 75 ml

Froximun Dentura Med sensitiv Tb 75 ml

  • 19,88 USD

    You save 0 USD / 0%
Overlager
Cat. I
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Leverandør SANASIS AG
  • Model nummer: 7766308
  • EAN 4035303650030

Beskrivelse

Froximun Dentura Med Sensitive Tandpasta

Oplev smertefri tandhygiejne med Froximun Dentura Med Sensitive Tandpasta. Denne blide og effektive tandpasta er specielt formuleret til personer med følsomme tænder, som oplever ubehag under børstning. Den er designet til at give optimal mundpleje og samtidig være skånsom nok mod dine tænder og tandkød.

Sensitivitetslindring

Froximun Dentura Med Sensitive Tandpasta er beriget med kaliumcitrat, som effektivt blokerer følsomhedstransmissionsvejen, hvilket resulterer i øjeblikkelig smertelindring. Denne tandpasta er også fri for fluor, hvilket gør den til et godt alternativ for folk, der er følsomme over for fluor.

Rensning og blegning

Denne tandpasta er lavet med en blid formel og giver en grundig rengøring, der fjerner plak og pletter uden at beskadige dine tænder. Dens naturlige blegemidler fjerner skånsomt overfladepletter og efterlader dine tænder rene og lyse.

Langvarig friskhed

Med tilsat mentol giver Froximun Dentura Med Sensitive Tandpasta en langvarig friskhed, der holder din mund ren, og din ånde dufter frisk hele dagen lang.

Sikker og effektiv

Denne tandpasta er fri for skadelige kemikalier såsom parabener, SLS og triclosan. Den er sikker til daglig brug og er velegnet til folk i alle aldre. Denne tandpasta har gennemgået omfattende tests for at sikre, at den er effektiv til at lindre følsomhed, samtidig med at den er skånsom nok til daglig brug.

Konklusion

Froximun Dentura Med Sensitive Toothpaste er perfekt til folk, der leder efter en effektiv tandpasta, der er skånsom mod deres tænder og tandkød. Dens unikke formel giver øjeblikkelig lindring af følsomhed, grundig rengøring og langvarig friskhed. Prøv det i dag og oplev forskellen.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice