Beeovita

Ethilon 2-0 FS-1 45cm black 36 pcs

ETHILON 45cm schwarz 2-0 FS-1 36 Stk

  • 201,21 USD

    You save 0 USD / 0%
Overlager
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments

Beskrivelse

Ethilon 2-0 FS-1 45 cm sort 36 dele

Leder du efter en suturtråd af høj kvalitet, der er pålidelig og nem at bruge? Se ikke længere end Ethilon 2-0 FS-1 45cm sort 36 stykker. Dette er en top-of-the-line kirurgisk suturtråd, der er perfekt til en lang række medicinske anvendelser, herunder sårlukning, rekonstruktion og mere.

Ethilon 2-0 FS-1 45 cm sorte 36 dele er lavet af materialer af højeste kvalitet, der er tilgængelige, hvilket sikrer, at de er stærke, holdbare og modstandsdygtige over for brud. De er også belagt med et specielt klæbemiddel, der gør dem nemme at håndtere og reducerer risikoen for suturbrud under operationen.

Disse suturtråde er sorte, hvilket gør dem nemme at se under operationen. Dette sikrer, at de placeres præcis, hvor de er nødvendige, hvilket reducerer risikoen for komplikationer og kirurgiske fejl.

Ethilon 2-0 FS-1 45 cm sorte 36 stykker kommer i en praktisk pakke med 36 suturtråde, hvilket gør det nemt at have dem ved hånden, når du har brug for dem. De er også pakket i et sterilt miljø, hvilket sikrer, at de er sikre til brug i kirurgiske procedurer.

Hvis du leder efter en suturtråd af høj kvalitet, der er pålidelig, holdbar og nem at bruge, er Ethilon 2-0 FS-1 45 cm sort 36 stykker det perfekte valg. Bestil din i dag, og oplev den forskel, som kirurgiske forsyninger i topkvalitet kan gøre!

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice