Beeovita

Ethilon 45cm black X-1 3-0 12 pcs

ETHILON 45cm schwarz 3-0 X-1 12 Stk

  • 85,62 USD

    You save 0 USD / 0%
Overlager
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments

Beskrivelse

Ethilon 45 cm sort X-1 3-0 12 stykker

Ethilon 45cm Black X-1 3-0 12 Pieces er et kirurgisk suturprodukt af høj kvalitet, der er designet til at give exceptionelle sårlukningsresultater. Ethilon suturer er lavet af en monofilament nylon, der er ikke-absorberbar, hvilket betyder, at den vil modstå at blive nedbrudt af kropsvæv over tid og vil hjælpe med at fremme hurtigere heling. Den sorte X-1-belægning på disse Ethilon-suturer giver forbedret synlighed, hvilket gør det lettere for kirurger at bruge dem under kirurgiske procedurer, hvor visuel præcision er altafgørende.

Funktioner og fordele

  • Nem at bruge, med fremragende knudebindingsegenskaber
  • Uovertruffen styrke og fleksibilitet for bedre kirurgiske resultater
  • Flettet for øget holdestyrke
  • Ikke-absorberbart materiale sikrer langsigtet sårlukningsintegritet
  • Sort X-1-belægning sikrer fremragende synlighed under kirurgiske indgreb
  • Pakket på en bekvem, steril og individuelt forseglet måde for nem opbevaring og brug

Dette særlige Ethilon-produkt leveres med 12 stykker, hvilket sikrer, at kirurger har rigelig forsyning, når det er nødvendigt, til en konkurrencedygtig pris. Disse Ethilon-suturer kan bruges i en række kirurgiske procedurer for optimal sårlukning, og med deres exceptionelle styrke og fleksibilitet vil de sandsynligvis give patienterne forbedrede resultater sammenlignet med traditionelle suturprodukter.

Konklusion

Ethilon 45cm Black X-1 3-0 12 Pieces er et fremragende kirurgisk suturprodukt, der giver øget styrke, fleksibilitet og synlighed. Dets ikke-absorberbare design sikrer langvarig sårlukning, og dens bekvemme, sterile og individuelt forseglede emballage gør det nemt at opbevare og bruge, når det er nødvendigt. Køb det i dag og få den mest pålidelige sårlukningsløsning til en overkommelig pris.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice