Sigvaris MAGIC A-T Maternity KKL1 XL long open foot gray pair 1

Sigvaris MAGIC A-T Maternity KKL1 XL lang offener Fuss grey 1 Pa

Mærke: SIGVARIS AG
Model nummer: 7763479
Tilgængelighed:
201.09 USD Pris i Belønningspoint: 32111
Føj til kurv
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.04 USD / -2%


Beskrivelse

Sigvaris MAGIC A-T Maternity KKL1 XL Long Open Foot Grå Par 1

Oplev et behageligt og støttende barselstøj med Sigvaris Magic A-T Maternity-strømper. Disse strømper er designet til gravide kvinder og tilbyder enestående komfort og støtte, reducerer hævelse og forhindrer trombose.

Sigvaris Magic A-T Maternity Strømper er designet med et gradueret kompressionsniveau på KKL1, der begynder ved anklen og gradvist falder op ad benet. Denne kompression hjælper med at forbedre cirkulationen, reducere træthed og betændelse i benene.

Sokkerne har også et åbent foddesign, der giver mulighed for fri tåbevægelse, hvilket gør dem behagelige at have på med sandaler eller flip-flops. Den grå par 1 farve er perfekt til alle lejligheder og passer godt til ethvert outfit.

Disse Magic A-T Maternity Strømper er lavet med materialer af høj kvalitet, der er holdbare og nemme at vedligeholde. De er sikre at have på under hele din graviditet og kan maskinvaskes og tørres for nem pleje.

Vælg komfort og kvalitet med Sigvaris MAGIC A-T Maternity KKL1 XL Lang åben fod, gråt par Du vil føle dig afslappet og støttet gennem hele din graviditet!