Cholestech LDX Optics Check Cassette

Cholestech LDX Optics Check Cassette

Mærke: Abbott Rapid Diagnostics Schweiz GmbH
Model nummer: 7759465
Tilgængelighed: 2
41.08 USD Pris i Belønningspoint: 32111
Føj til kurv
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 13.08 USD / -17%


Beskrivelse

Cholestech LDX Optics Check Cassette

Cholestech LDX Optics Check Cassette er et innovativt produkt designet til at give pålidelige og nøjagtige resultater til kolesteroltestning. Denne kassette er kompatibel med Cholestech LDX System, som er en bærbar, brugervenlig analysator, der leverer nøjagtige lipidprofiler på kun fem minutter.


Optikkontrolkassetten sikrer, at Cholestech LDX-systemet giver de mest nøjagtige resultater ved at verificere, at optikken fungerer korrekt. Det er designet til at blive brugt som et kalibreringsværktøj for at sikre, at Cholestech LDX-systemet kører på optimale ydeevneniveauer.


Cholestech LDX Optics Check Cassette er nem at bruge og kræver minimal træning. Indsæt blot kassetten i analysatoren og følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre testen. Resultaterne af testen vises på Cholestech LDX-systemet, hvilket giver øjeblikkelig feedback om optikkens nøjagtighed.


Ud over dens brugervenlighed er Optics Check Cassette også omkostningseffektiv, hvilket gør den til en ideel løsning for sundhedsudbydere, der kræver nøjagtige lipidprofiler til deres patienter. Med Cholestech LDX Optics Check Cassette kan sundhedsudbydere have tillid til nøjagtigheden af ​​de resultater, de giver deres patienter.


Samlet set er Cholestech LDX Optics Check Cassette et vigtigt værktøj for sundhedsudbydere, der kræver nøjagtige lipidprofiler. Det er en brugervenlig, omkostningseffektiv løsning, der giver pålidelige resultater på få minutter.