Beeovita

Eakin Dot base plate 32.5mm RR60mm convex 5 pcs

Eakin Dot Basisplatte 32.5mm RR60mm convex 5 Stk

  • 195,48 USD

Overlager
Cat. G
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Mærke: PUBLICARE
  • Model nummer: 7755139
  • EAN 5056276801426

Beskrivelse

Eakin Dot baseplade 32,5 mm RR60 mm konveks 5 stk: Overlegen barrierebeskyttelse til stomipatienter

Stomipatienter har brug for den bedste beskyttelse af deres hud mod lækager og irritationer. Eakin Dot Base Plate 32.5mm RR60mm Convex 5pcs er et fremragende produkt, der er designet til at tilbyde den bedste barrierebeskyttelse til stomipatienter. Det er en konveks bundplade med en diameter på 32,5 mm, hvilket gør den perfekt til dem med medium stomistørrelse. Den runde form med en radius på 60 mm er perfekt til ekstra stomibeskyttelse, så patienterne kan bevæge sig med selvtillid og komfort.

De fem (5) stykker er hver individuelt indpakket for at sikre produktets hygiejniske integritet og holdbarhed.

Produktet er lavet med punkteringsbestandigt materiale, der forhindrer lækager og giver maksimal holdbarhed til barrieren. Eakin Dot Base Plate 32,5 mm RR60 mm Convex 5 stk er latexfri, velegnet til personer med følsomhed over for latex.

Den hudvenlige hydrokolloidklæber forseglet med en ydre kant lavet af vandtæt film sikrer, at der ikke opstår irritation af huden. Klæbemidlet er også skånsomt nok til at tillade fjernelse uden at efterlade klæbrige rester på huden, hvilket sikrer nem vedligeholdelse.

Eakin Dot Base Plate 32,5 mm RR60 mm Convex 5pcs er også velegnet til patienter med en uregelmæssig formet stomi eller dem, der har tilbagetrukket stomier, da den giver ekstra støtte og beskyttelse. Med fremragende vedhæftning og en behagelig pasform er Eakin Dot Base Plate 32,5 mm RR60 mm Convex 5 stk perfekt at bruge med ethvert stomiposesystem, hvilket giver optimal stomibeskyttelse og sikkerhed på farten.

Bestil din Eakin Dot Base Plate 32,5 mm RR60 mm Convex 5 stk i dag, og begynd at nyde overlegen barrierebeskyttelse til din stomi.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice