Alpha Nova DIY Concentré cheveux secs Bio Tb 20 ml

Alphanova DIY Concentré cheveux secs Bio Tb 20 ml

Mærke: DLS IMPORT SARL
Model nummer: 7754334
Tilgængelighed:
8.46 USD
Føj til kurv
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

Alpha Nova DIY Concentré cheveux secs Bio Tb 20 ml

Alpha Nova DIY Concentré cheveux secs Bio Tb 20 ml er et naturligt og økologisk hårplejeprodukt designet specielt til tørt og beskadiget hår. Produktet er velegnet til dem, der leder efter et naturligt alternativ til kommercielle hårplejeprodukter.

Denne DIY Concentré indeholder en koncentreret blanding af økologiske ingredienser, der nærer og fugter håret. Hovedingredienserne omfatter arganolie, jojobaolie, sheasmør og kokosolie, som alle er kendt for deres fugtgivende og nærende egenskaber.

Produktet er nemt at bruge, tilsæt blot et par dråber af koncentratet til din shampoo eller balsam og påfør som normalt. Formlen er designet til at være skånsom mod hovedbunden og er fri for skrappe kemikalier og syntetiske dufte.

Alpha Nova DIY Concentré cheveux secs Bio Tb 20 ml er produceret ved hjælp af bæredygtig og etisk praksis, hvilket gør det til et miljøvenligt valg til dine hårplejebehov.

Uanset om du har tørt, beskadiget eller blot ønsker at forbedre dit hårs generelle sundhed og udseende, er Alpha Nova DIY Concentré cheveux secs Bio Tb 20 ml det perfekte valg.