Beeovita
Stratacel filmdannende sårforbindingsgel til følsom hud Tb 10 g
Stratacel filmdannende sårforbindingsgel til følsom hud Tb 10 g

Stratacel filmdannende sårforbindingsgel til følsom hud Tb 10 g

Stratacel filmbildende Wundauflage Gel für empfindliche Haut Tb

  • 82,71 USD

    You save 0 USD / 0%
Overlager
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Leverandør AKOS SANTE AG
  • Model nummer: 7750348
  • ATC-kode D03AX99
  • EAN 7640140194165
Type Gel
Oprindelse MD
Beløb i en pakke. 1

Ingredients:

Beskrivelse

Vi præsenterer Stratacel filmdannende sårforbindingsgel til følsom hud Tb 10 G

Hvis du leder efter en sårforbindingsgel, der er blid og effektiv, skal du ikke lede længere end Stratacel filmdannende sårforbinding Gel til følsom hud Tb 10 G. Dette produkt er den perfekte løsning til alle med sart eller følsom hud, som har brug for et pålideligt sårplejeprodukt.

Nøglefunktioner og fordele

Stratacel Film- Forming Wound Dressing Gel for Sensitive Skin Tb 10 G er designet til at skabe en åndbar og beskyttende barriere over dit sår. Den er lavet med en unik formel, der hjælper med at fremme hurtigere sårheling, reducere ardannelse og lindre kløe.

Denne sårforbindingsgel er nem at påføre og efterlader ingen rester, der kan forårsage irritation. Det er også ikke-giftigt, ikke-irriterende og fri for skadelige konserveringsmidler, hvilket gør det sikkert for alle aldre at bruge.

Sådan bruges

Før du påfører denne sårforbindingsgel, skal du lave sikre, at såret er rent og tørt. Påfør et tyndt lag af gelen over det berørte område og lad det tørre helt. Du kan gentage denne proces op til 3 gange om dagen.

Dette produkt er velegnet til brug på snitsår, hudafskrabninger, forbrændinger og andre typer sår. Rådfør dig altid med din læge, før du bruger dette produkt på et åbent sår.

Konklusion

Hvis du har følsom hud og har brug for et sårplejeprodukt, der er skånsomt og effektivt, Stratacel Film- Forming Wound Dressing Gel til følsom hud Tb 10 G er den perfekte løsning. Med sin unikke formel, brugervenlighed og sikre ingredienser vil dette produkt helt sikkert blive en fast bestanddel i din førstehjælpskasse.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice