Beeovita

Dim tights Perfect Contention T1 Opaque Black 1 Pair

Dim Strumpfhose Perfect Contention T1 Opaque schwarz 1 Paar

  • 16,53 USD

    You save 0 USD / 0%
Overlager
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments

Beskrivelse

Dim tights Perfect Contention T1 Opaque Black 1 Par

Disse Dim tights er det ultimative inden for komfort, stil og støtte. Perfect Contention T1 Opaque Black 1 Pair er perfekt til hverdagsbrug med sin uigennemsigtige sorte farve, der tilføjer den helt rigtige mængde elegance til ethvert outfit. Strømpebukserne er designet til at sidde tæt omkring dine ben og giver en blid kompression op til låret, hvilket kan hjælpe med at forbedre blodgennemstrømningen og forhindre hævelse.

Disse strømpebukser er lavet af et blødt og slidstærkt stof, der føles behageligt mod din hud og mister ikke sin form efter flere brug. De forstærkede tæer og linning giver ekstra holdbarhed og støtte, mens det sømløse design sikrer, at der ikke er synlige linjer under dit tøj.

The Perfect Contention T1 Opaque Black 1 Pair er perfekt til alle, der ønsker en behagelig og et par støttende strømpebukser, der kan bruges hele dagen lang. Uanset om du løber ærinder, rejser eller bare slapper af derhjemme, er disse strømpebukser den perfekte tilføjelse til enhver garderobe.

Funktioner:

  • Uigennemsigtig sort farve
  • T1-kompression for blid støtte op til låret
  • Blødt og slidstærkt stof
  • Forstærkede tæer og linning for ekstra støtte
  • Sømløst design for et glat look under tøjet
  • Et par pr. pakke

Dim Perfect Contention T1 Opaque Black 1 Pair fås i en række størrelser for at sikre den perfekte pasform til enhver kropstype. Bestil din i dag, og oplev det ultimative inden for komfort, stil og støtte!

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice