ELIAH SAHIL shampoo chamomile PLV refill for children Bag Battalion 250 g

ELIAH SAHIL Shampoo Kamille Plv für Kinder refill Bag Btl 250 g

Mærke: BIO PARTNER SCHWEIZ AG
Model nummer: 7749823
Tilgængelighed:
35.74 USD
Føj til kurv
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

ELIAH SAHIL Shampoo Chamomile PLV Refill til børn Taskebataljon 250 g

Vi præsenterer ELIAH SAHIL Shampoo Chamomile PLV Refill, perfekt til børn og dem med følsom hovedbund. Denne refill er designet til at blive brugt sammen med Bag Battalion, en bæredygtig løsning til at reducere emballagespild.

Shampooen er infunderet med kamille for blidt at rense og nære håret, så det føles blødt og glat. Den plantebaserede formel er fri for skrappe kemikalier såsom sulfater, parabener og syntetiske dufte, hvilket gør den sikker til daglig brug.

Chamomile PLV Refill er nem at bruge - tilsæt blot vand til posen og bland med pulveret for at skabe en skummende shampoo. Posen på 250 g giver op til 12 vaske, hvilket gør den til et økonomisk valg for familier og dem, der ønsker at reducere deres miljøpåvirkning.

ELIAH SAHIL tror på kun at bruge de bedste naturlige ingredienser til deres produkter, mens de overvejer virkningen. på miljøet. Chamomile PLV Refill er vegansk, grusomhedsfri og pakket i en biologisk nedbrydelig pose, hvilket gør det til et godt valg for dem, der prioriterer bæredygtighed.

Skift til ELIAH SAHIL Shampoo Chamomile PLV Refill for en skånsom , effektiv og miljøvenlig hårplejeløsning.