ELIAH SAHIL Shampoo Outdoor PLV hud og hår Ds 100 g

ELIAH SAHIL Shampoo Outdoor Plv Haut und Haar Ds 100 g

Mærke: BIO PARTNER SCHWEIZ AG
Model nummer: 7749820
Tilgængelighed:
25.68 USD
Føj til kurv
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

ELIAH SAHIL Shampoo Outdoor PLV hud og hår Ds 100 g

Oplev den ultimative rensning og næring med ELIAH SAHIL Shampoo Outdoor PLV hud og hår Ds 100 g. Denne eksklusive formel er designet til at rense dit hår skånsomt og efterlade dine lokker til at føles fyldige, hoppende og silkebløde.

  • 100 % naturlig og organisk: Nyd de gode naturlige ingredienser som aloe vera, rosmarinolie, tetræolie og mere. Disse ingredienser arbejder sammen for at gøre dit hår sundt og smukt.
  • Nærende og rensende: Sig farvel til hårskader, tørhed og skørhed. Denne shampoo fugter dit hår og hovedbund dybt og fjerner effektivt snavs, olie og sved for at efterlade dit hår rent, sundt og skinnende.
  • Velegnet til alle hårtyper: Uanset om du har krøllet, glat, bølget eller beskadiget hår, er denne shampoo perfekt til dig. Den renser blidt hår og hovedbund uden at fjerne æteriske olier eller forårsage irritation.
  • Nem at bruge: Applikationen er en leg. Du skal blot fugte dit hår, påføre shampooen og massere ind i din hovedbund og hår i et minut. Skyl grundigt og gentag om nødvendigt. Nyd de nærende effekter, hver gang du vasker dit hår.

ELIAH SAHIL Shampoo Outdoor PLV hud og hår Ds 100 g er velegnet til folk, der elsker udendørs aktiviteter. Den har en behagelig og forfriskende duft, der holder i timevis. Lad ikke miljøforurenende stoffer, hårdt vejr og hårdt vand påvirke dit hår.

Prøv ELIAH SAHIL Shampoo Outdoor PLV hud og hår Ds 100 g i dag, og nyd sunde, skinnende lokker hele året rundt.