Beeovita
ELIAH SAHIL Shampoo Rose PLV glans og volumen genopfyldningspose Battalion 250 g
ELIAH SAHIL Shampoo Rose PLV glans og volumen genopfyldningspose Battalion 250 g

ELIAH SAHIL Shampoo Rose PLV glans og volumen genopfyldningspose Battalion 250 g

ELIAH SAHIL Shampoo Rose Plv Glanz und Volumen refill Bag Btl 25

  • 47,34 USD

    You save 0 USD / 0%
Overlager
Cat. I
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
Type Plv

Beskrivelse

ELIAH SAHIL Shampoo Rose PLV Shine and Volume Refill Bag Battalion 250 g

Vi præsenterer ELIAH SAHIL Shampoo Rose PLV Shine and Volume Refill Bag Battalion 250 g - et førsteklasses hårplejeprodukt designet til at give dit hår maksimal volumen og glans. Denne unikke formel er lavet med helt naturlige ingredienser, inklusive økologisk roseekstrakt, arganolie og jojobaolie, som arbejder sammen om at nære og beskytte dit hår.

ELIAH SAHIL Shampoo Rose PLV Shine and Volume Refill Tasken indeholder ingen skadelige kemikalier, såsom sulfater eller parabener, hvilket gør det til et miljøvenligt valg. Denne genopfyldningspakke vil gøre dig i stand til at genopfylde din flaske uden besvær, hvilket sparer penge og reducerer plastikspild.

Det organiske rosenekstrakt i shampooen er kendt for sin evne til at styrke hårsækkene og fremme sund hårvækst. Derudover hjælper arganolien i shampooen med at fugte og reparere beskadiget hår, så dine lokker ser bløde og håndterbare ud. Jojobaolie er en naturlig renser, der skånsomt fjerner snavs og urenheder fra dit hår og holder det sundt og strålende.

Denne shampoo er perfekt til alle hårtyper, uanset om du har tyndt, tørt eller kruset hår. Det virker ved at give dit hår de nødvendige næringsstoffer, det har brug for for at trives, så det ser voluminøst, skinnende og sundt ud. ELIAH SAHIL Shampoo Rose PLV Shine and Volume Refill Bag er vegansk venlig og velegnet til brug på farvebehandlet hår, hvilket gør den til et alsidigt valg for alle, der ønsker at holde deres hår sundt.

ELIAH SAHIL er en Tysk mærke, der har specialiseret sig i at skabe bæredygtige og miljøvenlige skønhedsprodukter. Deres produkter er designet til at hjælpe dig med at opnå smukt, sundt hår uden at skade miljøet. Alle deres produkter er grusomhedsfrie og lavet med naturlige, økologiske ingredienser.

Bestil din ELIAH SAHIL Shampoo Rose PLV Shine and Volume Refill Bag Battalion 250 g i dag for at opleve styrken af ​​økologiske ingredienser på dit hår!

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice