ELIAH SAHIL shampoo Guarana PLV genoplivet og styrker Ds 100 g

ELIAH SAHIL Shampoo Guarana Plv belebt und kräftigt Ds 100 g

Mærke: BIO PARTNER SCHWEIZ AG
Model nummer: 7749816
Tilgængelighed:
27.59 USD
Føj til kurv
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

ELIAH SAHIL shampoo Guarana PLV - Genopliver og styrker dit hår!

Vi introducerer ELIAH SAHIL shampoo Guarana PLV - et hårplejeprodukt af høj kvalitet, der er specielt formuleret til at genoplive og styrke dit hår. Denne fantastiske shampoo indeholder en blanding af naturlige ingredienser, der nærer dit hår og hovedbund og efterlader dit hår sundt, stærkt og skinnende.

Naturlige og sikre ingredienser

ELIAH SAHIL shampoo Guarana PLV er lavet af en kombination af naturlige plantebaserede ingredienser, inklusive Guaranaekstrakt, som er rig på koffein og antioxidanter. Koffein hjælper med at stimulere blodcirkulationen i hovedbunden, mens antioxidanter beskytter dit hår mod skader forårsaget af miljøfaktorer såsom forurening og UV-stråler.

Shampooen indeholder også en blanding af æteriske olier, såsom rosmarinekstrakt, som er kendt for sine antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaber, og eukalyptusekstrakt, som hjælper med at berolige hovedbunden og fremme hårvækst. De naturlige ingredienser i dette produkt sikrer, at det er skånsomt og sikkert at bruge på alle hårtyper, inklusive følsom hovedbund.

Genopliver og styrker håret

ELIAH SAHIL shampoo Guarana PLV er designet til at genoplive og styrke dit hår. Koffeinen i Guarana Extract hjælper med at stimulere hårvækst ved at forbedre blodcirkulationen i hovedbunden. Dette resulterer i sundere, tykkere og stærkere hår. Shampooen indeholder også proteiner, der hjælper med at reparere beskadigede hårstrå og forhindre brud.

De naturlige ingredienser i dette produkt arbejder sammen for at nære og fugte dit hår og efterlade det blødt, skinnende og håndterbart. Shampooen er nem at bruge, skummer godt og har en forfriskende duft, der vil efterlade dit hår duftende skønt.

Velegnet til alle hårtyper

Uanset om du har tørt, fedtet eller normalt hår, er ELIAH SAHIL shampoo Guarana PLV velegnet til alle hårtyper. Dette produkt er fri for skrappe kemikalier og syntetiske dufte, hvilket gør det til et sikrere og sundere alternativ til kommercielle hårplejeprodukter.

Prøv ELIAH SAHIL shampoo Guarana PLV i dag og oplev forskellen i dit hår! Dit hår vil elske dig for det.