ELIAH SAHIL shampoo Amla shine and body PLV refill taske Btl 250 g

ELIAH SAHIL Shampoo Amla Glanz und Fülle Plv refill Bag Btl 250

Mærke: BIO PARTNER SCHWEIZ AG
Model nummer: 7749815
Tilgængelighed:
41.66 USD
Føj til kurv
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

ELIAH SAHIL Shampoo Amla Shine and Body PLV Refill Bag Btl 250 g

ELIAH SAHIL Shampoo Amla Shine and Body PLV Refill Bag Btl 250 g er en økologisk shampoo, der er designet til at give glans og fylde til håret. Denne shampoo er lavet af naturlige ingredienser, herunder amla og andre økologiske planteekstrakter, som giver næring og pleje til håret.

Shampooen er pakket i en praktisk genopfyldningspose Btl 250 g, hvilket gør den nem at bruge og reducerer spild. Med sine naturlige ingredienser er denne shampoo skånsom mod håret og hovedbunden, hvilket gør den velegnet til hverdagsbrug. Den er også velegnet til alle hårtyper, inklusive tørt, normalt, fedtet og fint hår.

Amla frugtekstrakten i shampooen er rig på C-vitamin og antioxidanter, som hjælper med at styrke håret og booste dets naturlige glans. Andre organiske ekstrakter i shampooen, såsom shikakai, hibiscus og bukkehorn, hjælper med at rense og pleje håret og efterlade det blødt, glat og skinnende.

ELIAH SAHIL Shampoo Amla Shine and Body PLV Refill Bag Btl 250 g er fri for parabener, sulfater og andre skadelige kemikalier, hvilket gør det til et sikkert og miljøvenligt valg til din hårplejerutine. Med sin naturlige duft og nærende egenskaber giver denne shampoo en luksuriøs og forfriskende oplevelse, hver gang du bruger den.

Bestil din ELIAH SAHIL Shampoo Amla Shine and Body PLV Refill Bag Btl 250 g i dag og nyd sundt, skinnende og smukt hår hver dag!