Beeovita

Dansac Novalife Tre 1 colostomy 15-55 / 70mm midi tan window 30 pc

Dansac Novalife Tre 1 Colostomie 15-55/70mm midi hautfarbig Sich

  • 345.16 USD

Overlager
Cat. G
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments

Beskrivelse

Dansac Novalife Tre 1 Colostomi 15-55 / 70 mm Midi Tan vindue 30 stk.

Vi præsenterer Dansac Novalife Tre 1 Colostomi 15-55 / 70 mm Midi Tan Window 30 pc, et effektivt produkt af høj kvalitet designet til at give pålidelig og sikker kolostomihåndtering. Dette produkt er et perfekt valg for personer med en kolostomi, der leder efter en behagelig og diskret løsning til at håndtere deres stomi.

Novalife Tre 1 Colostomi er lavet med en hypoallergen klæbemiddel, der sikrer maksimal hudvenlighed og behagelig brug selv for følsom hud. Denne kolostomitaske har et moderne og slankt design, der sidder sikkert mod kroppen og giver en diskret og personlig pasform.

Midi Tan Window-størrelsen på Novalife Tre 1 Colostomi-posen er perfekt til personer med en stomi på 15-55 mm eller 70 mm. Vinduet giver et let og klart udsyn til stomien, hvilket gør det nemt at overvåge flowhastigheden og outputkonsistensen. Denne funktion giver personer med en kolostomi mulighed for at håndtere deres stomi effektivt og sikkert.

Dansac Novalife Tre 1 Colostomi-tasken kommer i en pakke med 30 stk. og er en alsidig og praktisk løsning til personer, der ønsker et produkt, der blander komfort, pålidelighed og diskretion. Tag kontrol over dit liv, vælg Dansac Novalife Tre 1 Colostomi 15-55 / 70 mm Midi Tan Window 30 pc, og nyd øget selvtillid, mobilitet og ro i sindet.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice