Beeovita

Burgerstein Omega-3 liquid counter display 6 piecess German

Burgerstein Omega-3 liquid Thekendisplay 6 Stück deutsch

  • 275,58 USD

    Du gemmer 0 / 0%
Overlager
Cat. F
Tilføj mere for større rabatter!

Køb 2 og spar 76,41 USD / -15%

Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Distributører EBI-PHARM AG
  • Model nummer: 7738826
  • EAN
Type liq

Beskrivelse

Burgerstein Omega-3 væsketæller display 6 dele tysk

Vi præsenterer Burgerstein Omega-3 Liquid Counter Display, en seks-delt kollektion af flydende omega-3 kosttilskud fra Burgerstein, det schweiziske mærke kendt for deres engagement i kosttilskud af høj kvalitet. Denne tyske version af displayet er en bekvem og tilgængelig måde at introducere Omega-3 kosttilskud i din kost.

Væsken er afledt af fiskeolie, specifikt fra dybhavsfisk, der er blevet omhyggeligt fremskaffet og høstet bæredygtigt. Fiskeolien forarbejdes ved hjælp af den nyeste teknologi for at sikre, at slutproduktet er af højeste kvalitet. Omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA er inkluderet i formlen, som begge er essentielle for at bevare dit hjertes og hjernes sundhed.

Omega-3 Liquid Counter Display kommer med seks flasker af tilskuddet, som hver indeholder 150 ml væske. Hver flaske har sin doseringsdispenser, hvilket gør det nemt at tilføje tilskuddet til din daglige kur. Tilskuddet er nemt at tage, med en neutral smag og ingen ubehagelig eftersmag.

Omega-3 Liquid Counter Display er velegnet til personer i alle aldre, der ønsker at forbedre deres sundhed og velvære. Det er især gavnligt for dem, der ønsker at opretholde hjerte- og hjernesundhed, fremme ledmobilitet og støtte øjensundhed. Ved regelmæssig brug kan tilskuddet hjælpe med at reducere inflammation, forbedre kognitiv funktion og booste dit immunsystem.

Burgerstein er forpligtet til at levere kosttilskud af høj kvalitet, der understøtter individers sundhed og velvære overalt. Denne Omega-3 Liquid Counter Display er blot et af de mange kosttilskud, som Burgerstein tilbyder, som hver især er omhyggeligt udformet for at sikre maksimal effektivitet og styrke. Prøv skærmen i dag, og oplev de mange fordele ved omega-3-tilskud!

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice