Beeovita
Venosan Silk A-D Støttestrømper S sølv 1 par
Venosan Silk A-D Støttestrømper S sølv 1 par

Venosan Silk A-D Støttestrømper S sølv 1 par

Venosan Silk A-D Support Socks S silver 1 Paar

  • 52.66 USD

På lager
Cat. G
Tilgængelige 1 styk
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
Beløb i en pakke. 1
Ankelstøtte Kompressionsstrømper Kompressionssok

Beskrivelse

Venosan Silk A-D støttestrømper S sølv 1 par

Venosan Silk A-D støttestrømper S sølv 1 par giver kompression i ankelområdet, hjælper med at lindre hævelse og forbedre blod cirkulation. Disse sokker er ideelle til personer, der bruger længere tid på at stå eller sidde. Strømperne er lavet med silkefibre af høj kvalitet, der føles bløde og behagelige mod huden, og sølvioner, der er infunderet i stoffet, hjælper med at forhindre vækst af bakterier og lugte.

Sokkerne er designet til at give en blid kompression i hele fod- og ankelområdet, hvilket giver støtte til trætte og ømme fødder. De er især gavnlige for personer, der lider af åreknuder, ødem eller kredsløbsproblemer. Disse sokker er også ideelle til atleter, der har brug for ekstra ankelstøtte under træning eller konkurrence.

Venosan Silk A-D Support Socks S sølv 1 par fås i en række størrelser for at sikre en behagelig pasform for alle bærere. De er desuden lette at passe, maskinvaskbare og kan tørretumbles på en lav indstilling.

Hvis du leder efter et par højkvalitets kompressionsstrømper, der vil give komfort, støtte og stil, skal du ikke lede længere end Venosan Silk A-D Support Socks S sølv 1 par. Bestil dit par i dag og oplev fordelene ved blid, effektiv kompression.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice