Beeovita
Venosan Silk A-D Støttestrømper L sort 1 par
Venosan Silk A-D Støttestrømper L sort 1 par

Venosan Silk A-D Støttestrømper L sort 1 par

Venosan Silk A-D Support Socks L black 1 Paar

  • 52.66 USD

På lager
Cat. G
Tilgængelige 2 styk
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
Beløb i en pakke. 1

Beskrivelse

Venosan Silk A-D Støttestrømper L Sort 1 Par

Venosan Silk A-D Støttestrømper L Sort 1 Par er et must-have produkt til dem, der har brug for støttesokker. Disse sokker er lavet af højkvalitets silke og er designet til at give dig komfort og støtte hele dagen. Strømperne kommer i en størrelse L og er sorte i farven.

Funktioner

  • Blød og behagelig
  • Giver support og komprimering
  • Hjælper til at forbedre blodcirkulationen
  • Reducerer smerte og hævelse
  • Forhindrer dannelsen af ​​blodpropper

Fordele

Venosan Silk A-D Support Socks L Black 1 Pair er et fremragende produkt til folk, der lider af åreknuder, edderkopper eller andre kredsløbsproblemer. Disse sokker hjælper med at øge blodgennemstrømningen og forhindre dannelsen af ​​blodpropper, hvilket kan være farligt. De giver også støtte og kompression, som kan hjælpe med at reducere smerte og hævelse i dine ben. Ydermere sikrer det bløde og komfortable design, at du kan bære disse sokker i længere perioder uden ubehag.

Brug

Venosan Silk A-D Support Socks L Sort 1 Par er let at bruge. Du skal blot tage dem på som almindelige sokker, hvilket sikrer en tætsiddende pasform. Du kan have dem på hele dagen, og de er velegnede til brug under fysiske aktiviteter, såsom træning eller sport. Hvis du ikke er sikker på størrelsen, kan du se størrelsestabellen på produktsiden.

Konklusion

Hvis du leder efter en støttesok af høj kvalitet, der giver både komfort og støtte, så er Venosan Silk A-D Support Socks L Black 1 Pair et glimrende valg. Disse sokker er lavet af højkvalitets silke og er bløde, komfortable og holdbare. De giver støtte og kompression, hjælper med at forbedre blodcirkulationen og reducere smerte og hævelse. Så bestil dit par i dag og oplev fordelene selv!

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice