Beeovita

ALPINAMED hørfrø Cape Bulk Btl 1000 stk

ALPINAMED Leinöl Kaps Bulk Btl 1000 Stk

  • 148,16 USD

    Du gemmer 0 / 0%
Overlager
Cat. H
Tilføj mere for større rabatter!

Køb 2 og spar 37,75 USD / -14%

Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Distributører ALPINAMED AG
  • Model nummer: 7687342
  • EAN 7613001179960
Type Kaps

Beskrivelse

ALPINAMED linfrø Cape Bulk Btl 1000 stk.

ALPINAMED linfrøkappen er et alsidigt og sundt supplement, der er rigt på omega-3 fedtsyrer og andre essentielle mikronæringsstoffer. Den er lavet af hørfrø af den fineste kvalitet, som er omhyggeligt udvalgt og forarbejdet for at bevare sin naturlige godhed og næringsværdi.

ALPINAMED hørfrøkappen fås i en bulkflaske med 1000 kapsler, hvilket gør det nemt at fylde op og genopfyld dine forsyninger. Hver kapsel er nem at sluge og indeholder 1000 mg ren, økologisk hørfrøolie, hvilket sikrer optimal dosering og giver maksimale sundhedsmæssige fordele.

Som en rig kilde til omega-3 fedtsyrer er ALPINAMED linfrøkappen gavnlig for at fremme hjertesundhed, reducere inflammation og booste kognitiv funktion. Den indeholder også lignaner, antioxidanter og andre mikronæringsstoffer, der understøtter den generelle sundhed og velvære.

ALPINAMED linfrøkappen er velegnet til mennesker i alle aldre og livsstile. Det er vegansk-venligt, glutenfrit og ikke-GMO, hvilket gør det til et sikkert og sundt valg for alle, der ønsker at støtte deres daglige kostbehov. Det er også let at fordøje og absorbere, hvilket sikrer maksimal næringsoptagelse og biotilgængelighed.

Sammenfattende er ALPINAMED linfrøkappen et højkvalitets og gavnligt supplement, der giver en lang række sundhedsmæssige fordele. Med sin bulkflaske med 1000 kapsler er den et praktisk og omkostningseffektivt valg til at fylde og genopfylde dine forsyninger, hvilket sikrer, at du altid har de næringsstoffer, du har brug for for optimal sundhed og velvære.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice