Beeovita

Mavala Nail Polish Mini Color Phoenix 5 ml

Mavala Nagellack Mini Color Phoenix 5 ml

  • 12.85 CHF

    You save 0.00 CHF / 0%
Overlager
Cat. I
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments

Beskrivelse

Mavala neglelak Mini Color Phoenix 5ml

Vi præsenterer Mavala Nail Polish Mini Color Phoenix 5ml, en neglelak af høj kvalitet, der leverer en levende og langtidsholdbar farve med hvert strøg. Denne neglelak er specielt formuleret til at give en fejlfri påføring, der sikrer, at dine negle ser salon-perfekte ud hver gang.

Phoenix-skyggen er en smuk blanding af dybe røde og orange toner, perfekt til at tilføje et puds af farve til dine negle. Det er en alsidig nuance, der kan bruges til enhver lejlighed, og den bringer et strejf af elegance og sofistikering til dit look.

Mavala Nail Polish Mini Color Phoenix 5ml er perfekt til dem, der ønsker en langtidsholdbar, chipfri finish uden at skulle betale for dyre salonbehandlinger. Produktet er formuleret med et højt koncentrat af pigmenter og er beriget med en blanding af ingredienser for at nære og styrke dine negle, mens du har det på.

Den 5 ml flaske har en perfekt størrelse til påføring på farten, hvilket gør den nem at have med rundt i din taske eller pung. Den kompakte størrelse betyder også, at det er nemt at prøve nye nuancer uden at forpligte sig til en flaske i fuld størrelse.

Med Mavala Nail Polish Mini Color Phoenix 5ml kan du nyde negle i salonkvalitet til en overkommelig pris. Så hvorfor ikke tilføje lidt farve til dine negle i dag med denne fantastiske neglelak?

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice