Dim Laurier & plumetis socks 35-41 1 pair

Dim Laurier & Plumetis Socken 35-41 1 Paar

Mærke: HANES SWITZERLAND GMBH
Model nummer: 7663815
Tilgængelighed:
5.61 USD Pris i Belønningspoint: 32111
Føj til kurv
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

Dim Laurier & Plumetis sokker 35-41 1 par

Forøg dit strømpespil med disse dejlige Dim Laurier & Plumetis sokker. Disse sokker er lavet til damesko størrelse 35-41 og kommer i en pakke med én. De er designet med et smukt laurbærprint og prikket schweizisk mønster, hvilket giver dem et charmerende og elegant look.

Sokkerne er lavet med materialer af høj kvalitet, der sikrer maksimal komfort og holdbarhed. Stoffet er blødt, åndbart og fugttransporterende, hvilket holder dine fødder tørre og hyggelige hele dagen lang. Strømperne har også en forstærket tå og hæl, der sikrer lang levetid. Med den perfekte blanding af stil og funktionalitet er disse sokker perfekte til enhver lejlighed.

Dim Laurier & Plumetis sokker er nemme at passe; vask dem simpelthen i maskine på en skånsom cyklus med lignende farver og tørretumbler på lav. Disse sokker er lavet af et betroet mærke i modeindustrien, kendt for deres højkvalitets, luksuriøse og alligevel overkommelige produkter.

Læft din stil med disse moderigtige og komfortable sokker. Bestil dit par Dim Laurier & Plumetis sokker i dag, og oplev den perfekte blanding af komfort, stil og overkommelig pris.