Beeovita

Supair folding cane 4X aluminum Sakura 85-95cm purple Derby handle hardwood> 100kg

Supair Faltstock 4fach aus Aluminium Sakura 85-95cm lila Derbygr

  • 94,20 USD

    You save 0 USD / 0%
Overlager
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 26,21 USD / -15%

Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Leverandør SUPAIR CARE AG
  • Model nummer: 7653142
  • EAN 7640173459170

Beskrivelse

Supair foldestok 4X Aluminium Sakura 85-95 cm Lilla Derby Håndtag Hårdttræ 100 kg

Supair Folding Cane er et alsidigt ganghjælpemiddel, der er designet til at tilbyde støtte og stabilitet til personer med begrænset mobilitet. Lavet af højkvalitets 4X aluminium, denne stok er let og holdbar, hvilket gør den nem at bære rundt og håndtere. Det sammenfoldelige design gør det nemt at opbevare og transportere det, hvilket gør det ideelt for dem, der altid er på farten.

Kæppen kommer med et stilfuldt Sakura-mønster og et smukt lilla Derby-håndtag, der giver et behageligt greb. Hårdttræsskaftet er stærkt og kan bære en vægt på over 100 kg, hvilket sikrer, at det giver den nødvendige støtte til dem, der har brug for det. Stokkens højde kan justeres mellem 85-95 cm, hvilket gør den velegnet til folk i forskellige højder.

Supair Folding Cane er nem at bruge og kan tilpasses til at imødekomme brugerens specifikke behov. Det ergonomiske håndtag giver et sikkert og behageligt hold, mens den robuste base sikrer, at stokken forbliver stabil på forskellige typer overflader. Det foldbare design gør det nemt at opbevare, når det ikke er i brug, hvilket gør det ideelt til folk, der rejser ofte.

Samlet set er Supair Folding Cane et pålideligt og veldesignet ganghjælpemiddel, der giver den nødvendige støtte og balance til folk, der har brug for det. Uanset om du er ved at komme dig efter en skade, har et handicap eller blot har brug for lidt ekstra støtte, når du går, er denne stok perfekt til dig.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice