Beeovita
Toilet Duck Total active gel lavender Fl 750 ml
Toilet Duck Total active gel lavender Fl 750 ml

Toilet Duck Total active gel lavender Fl 750 ml

WC-ENTE Total Aktiv Gel Lavendel Fl 750 ml

  • 12,55 USD

    You save 0 USD / 0%
Overlager
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 4,76 USD / -21%

Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Leverandør SC JOHNSON GMBH
  • Model nummer: 7642977
  • EAN 5000204096781
Type Gel
Beløb i en pakke. 1

Beskrivelse

Toilet Duck Total Active Gel Lavendelflaske 750ml

Toilettet Duck Total Active Gel Lavender Bottle 750ml er en fremragende toiletrens, der sikrer hygiejne og renlighed på dit badeværelse. Dette produkt indeholder en kraftfuld, blegemiddelfri formel, der kan fjerne de hårdeste pletter og snavs fra din toiletkumme og efterlade den skinnende ren.

Formlen er gennemsyret af lavendelduft, som giver dit badeværelse en frisk og behagelig duft. Det holder også din toiletkumme med at dufte fantastisk i op til 24 timer.

Toilettet Duck Total Active Gel Lavendelflaske 750 ml har en gel-lignende konsistens, der klæber til skålen, hvilket gør det nemmere at rengøre svært tilgængelige områder såsom under kanten. 750 ml flasken sikrer, at du har nok produkt til flere anvendelser.

Dette produkt er sikkert at bruge med septiksystemer og vil ikke skade VVS eller septiktanke. Den er også skånsom mod overflader og efterlader ingen ridser eller pletter.

Toilettet Duck Total Active Gel Lavender Bottle 750ml er nem at bruge. Påfør blot gelen på indersiden af ​​toiletskålen og lad den virke i et par minutter, inden du skrubber den med en toiletbørste. Skyl toilettet for at skylle skålen og lad den være ren og frisk.

Samlet set er Toilet Duck Total Active Gel Lavendelflasken 750 ml en fantastisk løsning til dine toiletrengøringsbehov. Den er kraftfuld, effektiv og nem at bruge, og lavendelduften giver en behagelig duft, der holder. Køb dette produkt i dag, og hold dit badeværelse rent og friskt.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice