Beeovita
Toilet Duck Total active gel Citrus Fl 750 ml
Toilet Duck Total active gel Citrus Fl 750 ml

Toilet Duck Total active gel Citrus Fl 750 ml

WC-ENTE Total Aktiv Gel Citrus Fl 750 ml

  • 12,55 USD

    You save 0 USD / 0%
Overlager
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 5,25 USD / -23%

Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Leverandør SC JOHNSON GMBH
  • Model nummer: 7642954
  • EAN 5000204096705
Type Gel

Beskrivelse

Toilet Duck Total Active Gel Citrusflaske 750ml

At holde dit toilet rent og friskt har aldrig været nemmere eller mere behageligt end med Toilet Duck Total Active Gel Citrus. Det er en innovativ toiletrens, der giver total rengøringskraft til at efterlade din toiletkumme skinnende ren, frisk og bakteriefri. Denne kraftfulde gelrens virker på pletter af hårdt vand, snavs og snavs og efterlader en forfriskende citrusduft. Den er perfekt til daglig rengøring og er en fremragende mulighed for dem, der ønsker at holde deres toiletkumme så godt som nyt.

Toilet Duck Total Active Gel Citrus kommer i en 750 ml flaske, der giver en langtidsholdbar løsning til dine toiletrens behov. Gelens unikke formel klæber sig til overfladen af ​​din toiletkumme og sikrer, at den slipper af med selv de mest genstridige pletter og dårlige lugte. Den er nem at bruge - påfør blot gelen direkte på kanten af ​​din toiletkumme og lad den gøre arbejdet for dig. Når gelen har haft tid til at virke magisk, skyller du den bare væk for at få en frisk, ren toiletkumme.

Denne innovative toiletrens er ikke kun effektiv, men også sikker til brug i dit hjem, da den ikke indeholder skrappe kemikalier, der kan skade din familie eller miljøet. Derudover kommer den med en brugervenlig hætte, der giver mulighed for nem klemning og præcis påføring, hver gang du bruger den.

Så hvis du ønsker en frisk, ren og bakteriefri toiletskål, skal du vælge Toilet Duck Total Active Gel Citrus. Det er praktisk, sikkert og effektivt, hvilket gør det til det perfekte supplement til din husholdningsrengøringsrutine.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice