Beeovita
Me Luna menstrual cup Sport S Ball Blue Violet
Me Luna menstrual cup Sport S Ball Blue Violet

Me Luna menstrual cup Sport S Ball Blue Violet

Me Luna Menstruationstasse Sport S Kugel Blau Violett

  • 55.06 USD

    You save 0.00 USD / 0%
Overlager
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Leverandør ADIOS GMBH
  • Model nummer: 7542891
  • EAN 4260554381291

Beskrivelse

Me Luna Menstruation Cup Sport S Bold Blå Violet

Oplev ultimativ komfort og beskyttelse under din menstruationscyklus med Me Luna Menstrual Cup Sport S Ball Blue Violet. Denne menstruationskop er designet til at give maksimal sikkerhed og komfort under aktive sports- eller fritidsaktiviteter.

Me Luna Menstruation Cup Sport S Ball Blue Violet er lavet af medicinsk kvalitet TPE-materiale, der er blødt, fleksibelt og behageligt at have på. Det er nemt at indsætte og fjerne, og det kan genbruges i op til 5 år, hvilket gør det til et miljøvenligt og omkostningseffektivt alternativ til engangsbind og tamponer.

Sport S Ball-designet på denne menstruationskop gør det muligt for den at sidde højere i skedekanalen, hvilket giver en behagelig pasform under fysiske aktiviteter som løb, svømning og yoga. Koppen kan indeholde op til 23 ml menstruationsvæske, hvilket giver op til 8 timers beskyttelse og reducerer behovet for hyppige badeværelsesture.

Me Luna Menstruation Cup Sport S Ball Blue Violet fås i en stilfuld blå-violet farve, og den leveres med en praktisk opbevaringspose til nem transport og opbevaring.

Oplev det ultimative inden for komfort og bekvemmelighed under din menstruationscyklus med Me Luna Menstrual Cup Sport S Ball Blue Violet. Bestil nu og nyd problemfri perioder, der ikke vil bremse dig!

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice