Beeovita
TePe Universal Care Brush
TePe Universal Care Brush

TePe Universal Care Brush

TEPE Universal Care Bürste

  • 17,70 USD

    You save 0 USD / 0%
Overlager
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save -0,71 USD / -2%

Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments

Beskrivelse

Introduktion af TEPE Universal Care Brush

Pas på din tandsundhed med TEPE Universal Care Brush, der er specielt designet til at rense dine tænder og tandkød uden at forårsage ubehag eller irritation. Børstehovedet har bløde, afrundede børster, der er skånsomme mod din emalje og tandkød, mens de effektivt fjerner plak og snavs fra svært tilgængelige områder.

Nøglefunktioner

  • Bløde, runde børstehår, der er skånsomme mod emalje og tandkød
  • Ergonomisk håndtag til behagelig børstning
  • Fjerner effektivt plak og snavs fra svært tilgængelige områder
  • Fås i en pakke med to

Takket være det ergonomiske håndtag er TEPE Universal Care Brush nem at gribe og bruge, så du kan rense dine tænder grundigt uden unødvendig belastning eller ubehag. De bløde børster er designet til at rense blidt mellem dine tænder og langs din tandkødskant og fjerne plak og bakterier for en sundere mund og et lysere, hvidere smil.

Børsten er velegnet til mennesker i alle aldre og kan bruges alene eller i kombination med din yndlingstandpasta eller mundskyl. Det slanke og fleksible børstehoved sikrer, at du nemt kan nå alle dine mundvige, hvilket giver en optimal rengøring ved hver brug.

TEPE Universal Care Brush er den perfekte tilføjelse til din mundhygiejnerutine, der giver en blid og effektiv rengøring, der vil efterlade dine tænder og tandkød friske og sunde. Bestil i dag og oplev fordelene selv!

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice