Beeovita
Klorane Bébé fugtighedscreme 200 ml
Klorane Bébé fugtighedscreme 200 ml

Klorane Bébé fugtighedscreme 200 ml

Klorane Bébé Feuchtigkeitscreme 200 ml

  • 26.90 USD

På lager
Cat. F
Tilgængelige 2 styk
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
Beløb i en pakke. 1
Lagertemperatur min 15 / max 25 ℃

Beskrivelse

Klorane Bébé Moisturizer 200 ml: Den perfekte hudplejeløsning til dit lille barn

Som forælder er det utrolig vigtigt at holde din babys sarte og følsomme hud fugtet og næret hele tiden. Klorane Bébé Moisturizer er designet til at gøre netop det.

Lavet med helt naturlige ingredienser, Klorane Bébé Moisturizer er mild, blid og sikker for din lilles hud. Det er et allergivenligt, parabenefrit og børnelægegodkendt produkt, der er blevet klinisk testet for dets effektivitet til at fugte din babys hud.

Beriget med organisk calendula-ekstrakt, som også er kendt for sine beroligende egenskaber som sheasmør og sød mandelolie giver Klorane Bébé Moisturizer langvarig hydrering og næring til din babys sarte hud. Dette gør den til et fremragende valg til tørre og følsomme hudtyper.

Den ikke-fedtede og hurtigabsorberende formel af Klorane Bébé Moisturizer er let at påføre, hvilket gør den perfekt til daglig brug. Dens milde og behagelige duft vil også helt sikkert lade din baby dufte frisk og ren.

Denne 200 ml flaske Klorane Bébé Moisturizer er perfekt til langtidsbrug, hvilket gør den til et økonomisk og praktisk valg for travle forældre . Den er også praktisk at pakke til rejser, så du kan være sikker på at have din babys fugtighedscreme ved hånden, uanset hvor du går.

Giv din babys hud den pleje og beskyttelse, den fortjener med Klorane Bébé Moisturizer. Shop nu og nyd blød, smidig og sund hud til din lille!

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice