Beeovita

Kiwi Parade Gloss Prestige black (Black) Ds 50 ml

Kiwi Parade Gloss Prestige black (schwarz) Ds 50 ml

  • 9,64 USD

    You save 0 USD / 0%
Overlager
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 4,71 USD / -28%

Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Leverandør SC JOHNSON GMBH
  • Model nummer: 7520702
  • EAN 4053201036695

Beskrivelse

Kiwi Parade Gloss Prestige sort (Sort) Ds 50 ml

Kiwi Parade Gloss Prestige sort (Sort) Ds 50 ml er den perfekte løsning til at opnå en exceptionelt højglans glans på sko og støvler. Denne skocreme er specielt designet med en unik blanding af voks og silikone, der beskytter læderet mod at tørre ud og revne, hvilket gør det ideelt til hyppig brug.

Kiwi Parade Gloss Prestige sort (Sort) Ds 50 ml er let at påføre, og den tørrer hurtigt til en høj glans, hvilket gør den til et ideelt valg for alle, der leder efter en effektiv og langvarig glans. Det hjælper med at genoprette læderets naturlige skønhed, så det ser nyt og skinnende ud i længere tid.

Kiwi Parade Gloss Prestige sort (sort) Ds 50 ml er perfekt til dem, der ønsker at vedligeholde deres professionelt look med en poleret finish på deres sko eller støvler. Den kan også bruges på klædesko, arbejdssko og udendørsstøvler for en uovertruffen glans, der holder i lang tid.

Den letanvendelige blikpakke er perfekt til rejser eller hjemmebrug. . Den er også nem at opbevare og kan bruges på flere par sko eller støvler. Kiwi Parade Gloss Prestige sort (sort) Ds 50 ml er en yderst effektiv og alsidig skocreme, der gør den til en fantastisk tilføjelse til ethvert skoplejesæt.

Så uanset om du vil genoprette glansen på din lædersko eller bare holde dem nye og smukke, Kiwi Parade Gloss Prestige sort (Sort) Ds 50 ml er den perfekte løsning for dig. Få din i dag, og nyd den enestående glans og beskyttelse, den giver dine sko!

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice