Beeovita

Medisana scales BS 444

Medisana Personenwaage BS 444

  • 111,50 USD

    You save 0 USD / 0%
Overlager
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 36,16 USD / -18%

Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Leverandør MEDICARE AG
  • Model nummer: 7501892
  • EAN 4015588404443

Beskrivelse

Medisana Scales BS 444

Medisana Scales BS 444 er en moderne og elegant badevægt, der giver en nøjagtig aflæsning af din vægt. Vægten er designet med højpræcisions strain gauge sensorer, der giver nøjagtige vægtaflæsninger op til 180 kg eller 400 lbs. Udover vægtmåling viser denne digitale vægt også din BMI-værdi (Body Mass Index).

Denne smarte og funktionelle vægt har et stort, letlæseligt LCD-display, der tydeligt viser din vægt og BMI-værdi med blå baggrundsbelyste cifre. Vægten er udstyret med step-on teknologi, der betyder, at der ikke er behov for at banke før brug. Vægten er klar til brug, så snart du træder på den. Med den integrerede auto-sluk-funktion vil vægten automatisk lukke ned efter brug.

Medisana BS 444-vægten er ikke kun funktionel, men den har også slanke og moderne designfunktioner, der gør den til en fantastisk tilføjelse til ethvert badeværelse. Vægten har en flad konstruktion med en skridsikker overflade, der giver en behagelig ståposition og stabilitet. Vægtens glasoverflade er nem at rengøre og vedligeholde.

Vægten leveres med batterier, og der er en lav batteriindikator, der fortæller dig, hvornår det er tid til at udskifte batterierne. Med step-on teknologien, automatisk sluk og indikator for lavt batteri er Medisana Scales BS 444 et godt valg til en nøjagtig og brugervenlig digital vægt, der er både praktisk og funktionel.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice