Nicole Diem display Forte BB assorted 25 pieces

Nicole Diem Display Forte BB assortiert 25 Stück

Mærke: NICOLE DIEM
Model nummer: 7465481
Tilgængelighed:
586.32 USD Pris i Belønningspoint: 32111
Føj til kurv
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

Nicole Diem display Forte BB assorteret 25 styk

Vi præsenterer Nicole Diem displayet Forte BB assorteret sæt med 25 dele, perfekt til enhver makeup-entusiast! Dette sæt indeholder 25 forskellige nuancer af Forte BB-creme, alle med fantastisk dækning og langvarig slid.

Nicole Diem Forte BB-cremen er et makeup-produkt af høj kvalitet, der giver god dækning for pletter, mørke pletter og ujævn hudtone. Den er beriget med naturlige ingredienser, der fugter, nærer og beskytter din hud og efterlader den blød, glat og strålende.

De 25 forskellige nuancer i dette sæt sikrer, at du finder det perfekte match til din hudtone, hvilket gør det til en fantastisk investering for alle, der elsker at eksperimentere med forskellige makeup-looks. Med de mange tilgængelige nuancer kan du mikse og matche for at skabe en tilpasset nuance, hvilket gør dette sæt alsidigt.

Ud over dens store dækning er denne BB-creme også meget fugtgivende, hvilket gør den til et fantastisk produkt til dem med tør eller følsom hud. Formlen er oliefri, så den tilstopper ikke dine porer eller forårsager udbrud. Derudover har den SPF 50, som beskytter din hud mod skadelige UV-stråler og forhindrer for tidlig aldring.

Nicole Diem display Forte BB assorterede 25-dele sæt er perfekt til professionelle makeupartister, såvel som alle, der ønsker at have et komplet sæt af højkvalitets BB-cremer. Displayet er slankt og kompakt, så du nemt kan opbevare det på dit makeupbord eller i en taske, når du er på farten.

Hvis du leder efter et makeup-produkt, der giver fantastisk dækning, fugt og beskyttelse, skal du ikke lede længere end Nicole Diem-displayet Forte BB assorterede sæt med 25 dele. Dette sæt vil helt sikkert blive en fast bestanddel i din makeup-samling!