Beeovita
Habibi Plys Bat Bat junior
Habibi Plys Bat Bat junior

Habibi Plys Bat Bat junior

Habibi Plush Fledermaus Bat junior

  • 61,07 USD

    You save 0 USD / 0%
Overlager
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 16,99 USD / -15%

Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Leverandør SAHAG AG
  • Model nummer: 7429580
  • EAN 4260262978479

Beskrivelse

Habibi Plush Bat Bat Junior

Habibi Plush Bat Bat Junior er et yndigt udstoppet legetøj, der er perfekt til børn, der elsker nuttede, søde dyr. Dette plys bat er lavet med materialer af høj kvalitet og har et blødt og fløjlsagtigt ydre, hvilket gør det perfekt til kram og kram.

Ikke kun er denne plys flagermus utrolig sød, men den er også lærerig. Børn kan lære om flagermus og deres betydning som en dyreart, mens de har det sjovt med at lege med deres nye legetøj. Habibi Plush Bat Bat Junior opfordrer også børn til at udvikle deres fantasi og kreativitet, når de skaber vilde eventyr med deres nye bevingede ven.

Dette plyslegetøj er velegnet til børn i alle aldre og kan give dem timevis af underholdning. Uanset om dit barn leger alene eller med venner, er Habibi Plush Bat Bat Junior sikker på at blive en elsket følgesvend, som de vil værdsætte i mange år fremover.

Habibi Plush Bat Bat Junior er også en god gaveide til fødselsdage, ferier eller enhver speciel lejlighed. Det er en unik og tankevækkende gave, som helt sikkert vil blive værdsat af modtageren. Bestil din i dag, og se, hvordan dit barn bliver forelsket i dette yndige og krammede plysbat!

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice