Beeovita

CUPPER Sweet Dreams urtete kamille citronmelisse og lavendel Bio 20 stk.

CUPPER Sweet Dreams Kräutertee Kamille Zitronenmelisse &Lave

  • 12.53 USD

Overlager
Cat. H
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments

Beskrivelse

CUPPER Sweet Dreams Urtete

Forkæl dig selv med en afslappende og afslappende oplevelse med CUPPER Sweet Dreams Urtete. Denne 100 % økologiske og naturlige blanding indeholder kamille, citronmelisse og lavendel urter, som kombineres for en beroligende og trøstende effekt.

Teen er pakket i 20 bio-teposer, hver med en unik blanding af ingredienser som er nøje udvalgt for at sikre maksimal smag og aroma. Kamille giver en sød og blomstret smag, mens citronmelissen tilføjer en subtil citrussmag. Lavendel giver teen en delikat og beroligende aroma, hvilket gør den til en af ​​de mest eftertragtede og lækre urteteer, der nogensinde er lavet.

CUPPER Sweet Dreams Urtete er perfekt til at slappe af efter en lang dag eller før sengetid. Blandingen er lavet til at fremme afslapning, reducere stressniveauer og hjælpe søvn. Ikke kun kan det hjælpe med at berolige sindet og kroppen, men det fremmer også sunde søvnmønstre for en god nats søvn.

En af de mange fordele ved denne urtete er, at den er økologisk, hvilket gør den ren. og pesticidfri. Teposerne er lavet af ubleget papir, hvilket gør dem miljøvenlige og biologisk nedbrydelige.

Samlet set, hvis du leder efter en naturlig måde at slappe af og få en god nats søvn på, er CUPPER Sweet Dreams Urtete perfekt mulighed. Med sin lækre blanding af kamille, citronmelisse og lavendel er det den perfekte te at nyde før sengetid, eller når du har brug for at slappe af og slappe af.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice