Beeovita

Nutrison Concentrated liq 12 x 500 ml

Nutrison Concentrated liq 12 x 500 ml

  • 273.72 USD

Overlager
Cat. H
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Mærke: NUTRICIA SA
  • Model nummer: 7396573
  • ATC-kode V06DB
  • EAN 8716900573651
Type liq
Oprindelse FOOD

Ingredients:

Beskrivelse

Nutrison Concentrated Liquid 12 x 500ml

Nutrison Concentrated Liquid er et sondeerørfoder med høj energi og højt proteinindhold designet til at imødekomme ernæringsbehovet hos patienter, der har behov for fuld eller supplerende ernæringsintervention. Det er et brugsklart flydende oralt tilskud, der nemt kan indgives via en sonde eller oralt.

Hver 500 ml flaske Nutrison Concentrated Liquid indeholder 500 kcal og 25 g protein, hvilket gør det til et ideelt ernæringstilskud til personer, der har brug for yderligere kalorier og protein for at understøtte deres ernæringsmål. Formlen er også beriget med en balance mellem kulhydrater, fedt, vitaminer og mineraler, som er nødvendige for at opretholde optimal sundhed.

Nutrison Concentrated Liquid er velegnet til brug i en række forskellige tilstande, herunder underernæring, kræft, mave-tarmlidelser og andre tilstande, der kræver ernæringsmæssig støtte. Den er også praktisk til brug i situationer efter operation, genoptræning og restitution.

Nutrison Concentrated Liquid er laktosefri, glutenfri, halal og kosher, hvilket gør den til det perfekte supplement til en bred vifte af patienter. Det har en tyk konsistens, hvilket gør det nemt at administrere og reducerer risikoen for aspiration. Med sin lange holdbarhed er Nutrison Concentrated Liquid perfekt til brug i både hospitals- og hjemmemiljøer.

Uanset om du er en sundhedsplejerske eller en plejer, giver Nutrison Concentrated Liquid en bekvem og effektiv måde at give den nødvendige ernæring til personer, der har mest brug for det. Så hvorfor vente? Afgiv din bestilling i dag og hjælp dine patienter med at opnå optimal ernæring og sundhed!

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice