Bonneville Himalayan salt fine Ds 1 kg

Bonneville Himalaya Salz fein Ds 1 kg

Mærke: MEDICOSS AG
Model nummer: 7384009
Tilgængelighed:
26.23 USD
Føj til kurv
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 8.35 USD / -17%


Beskrivelse

Bonneville Himalaya Salt Fin Ds 1 kg

Forbedre smagen og skønheden i dine kulinariske kreationer med Bonneville Himalayan Salt Fine Ds 1 kg. Lavet med rent, uraffineret Himalayasalt indeholder dette finkornede salt mineraler og sporstoffer, der giver både næring og en tydelig smag, der vil løfte enhver ret.

Med sin smukke lyserøde nuance er dette Himalayasalt fantastisk til at tilføje farve og tekstur til ethvert måltid. Den er perfekt til at krydre retter, marinere kød og endda i cocktails. Plus, dens renhed betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om nogen tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler.

Bonneville Himalayan Salt Fine Ds 1 kg kommer i en genlukkelig pose, der gør det nemt at opbevare og få adgang til, når du har brug for det. det. Fordi den er så fin, er den også fantastisk til brug i saltkværne og som afsluttende salt til dine retter, hvilket giver dem et ekstra strejf af elegance og smag.

Samlet set er Bonneville Himalayan Salt Fine Ds 1 kg. et salt af høj kvalitet, der er alsidigt, lækkert og fyldt med næring. Uanset om du er en professionel kok eller en passioneret hjemmekok, er dette salt en vigtig ingrediens i ethvert køkken.

Fordele:

  • Rent, uraffineret Himalayasalt
  • Rig på mineraler og sporstoffer
  • Smuk lyserød nuance
  • Fantastisk til at krydre, marinere og afslutte retter
  • Genlukkelig taske til nem opbevaring

Ingredienser:

  • 100 % Himalayasalt