Beeovita

BraceID Walker Hi Regular - Air Liner S (36-39)

BraceID Walker Hi Regular - Air Liner S (36-39)

  • 275,03 USD

    You save 0 USD / 0%
Overlager
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments

Beskrivelse

BraceID Walker Hi Regular - Air Liner S (36-39)

Vi introducerer BraceID Walker Hi Regular - Air Liner S (36-39), den perfekte løsning til dem, der har brug for maksimal støtte og stabilitet efter en skade eller operation. Denne rollator er designet til at give en sikker pasform, så du kan bevæge dig rundt med lethed og selvtillid.

BraceID Walker Hi Regular - Air Liner S (36-39) kommer i en almindelig størrelse, der passer til en ankelomkreds på 36-39 centimeter. Denne størrelse er perfekt til personer, der er ved at komme sig efter ankelforstuvninger, brud eller operationer.

Rollatoren har en luftforing, som giver større komfort og støtte til benet og anklen. Luftforingen kan justeres til dine specifikke behov, hvilket sikrer, at du får den bedst mulige pasform. Luftforingen hjælper også med at reducere hævelse og betændelse, hvilket fremmer hurtigere heling.

BraceID Walker Hi Regular - Air Liner S (36-39) er lavet af materialer af høj kvalitet, der er holdbare og langtidsholdbare. Rollatoren er nem at bruge og kan justeres, så den passer perfekt til dit ben og ankel. Stropperne er også justerbare, så du kan tilpasse pasformen til dine specifikke behov.

Uanset om du er ved at komme dig efter en skade eller operation, eller blot har brug for yderligere støtte og stabilitet, er BraceID Walker Hi Regular - Air Liner S (36-39) den perfekte løsning. Bestil din i dag og oplev den komfort og støtte, som denne rollator giver.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice